Autoschadebedrijf Parein

  • Zorg ervoor dat u het aanrijdingsformulier correct invult en bezorg dit zo snel mogelijk aan uw verzekeringsmakelaar. Meld hem dat u de schade bij ons wil laten herstellen.
  • Indien nodig bel een takeldienst en bezorg hem ons adres. U kunt uw wagen hier achterlaten en de sleutel met uw telefoongegevens achterlaten in een beveiligde brievenbus of kom gewoon vrijblijvend langs.
  • Schakelt u de verzekering in dan maakt u telefonisch of online een afspraak om de wagen binnen te brengen. Via informex maken wij een bestek op dat automatisch naar zowel de verzekeringsmaatschappij als de aangestelde expert gaat. Informex is een systeem dat erkend is door alle verzekeringsmaatschappijen. We nemen daardoor al uw zorgen uit handen en de totale schadeafwikkeling gebeurt rechtstreeks met lease– of verzekeringsmaatschappij (systeem derde betaler). Dit Informex-bestek is gratis indien u de schade bij ons laat herstellen ( wij werken met alle verzekeringsmaatschappijen samen). Na de expertise bestellen wij de onderdelen die nodig zijn om de schade aan uw auto te herstellen. Wij maken daarvan een nauwkeurige planning op en stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk uw wagen terug te bezorgen. Verandert er iets in de planning? Dan nemen wij sowieso contact met u op. Ook wanneer uw wagen klaar is, geven wij u een seintje en maken we een afspraak met u om de auto te komen ophalen.
  • Neemt u de schade voor eigen rekening? Spring dan even bij ons binnen. Wanneer we de autoschade inspecteren en u een prijsopgave meedelen, geven we u indien gewenst meteen ook een afspraak om voor herstel. U kan ook altijd online een afspraak maken of een offerte aanvragen ( kleine herstellingen mits uploaden foto’s). Wij garanderen u de beste service en een zo vlot mogelijke reparatie aan een eerlijke prijs.