Autoschadebedrijf Parein

Sinds de oprichting van autoschadebedrijf Parein in 2010 is ons bedrijf uitgerust met de meest recente apparatuur en werkt met personeel dat met passie het vakmanschap uitvoert omdat uw herstelling dat verdient !

Wij investeren niet enkel in ons bedrijf/personeel maar ook in het milieu. Vandaar dat wij enkel werken met watergedragen lakken en -materialen.

Met een werkoppervlakte van maar liefst 1664 m2 en continue bijscholing kunnen wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken. Ondertussen kunt u indien nodig beschikken over een recente vervangwagen, steeds afgestemd op uw eigen wagen.

Als kwaliteitsspeler is Parein in het bezit van het AVICAR plus certificaat zodat we voor alle verzekeringsmaatschappijen en -makelaar een betrouwbare en erkende samenwerkingspartner zijn. Bovendien zijn wij lid van het Axial-netwerk!

Denk dus aan Parein niet alleen voor de carrosserie van uw auto doch ook voor interieurreiniging, coating, polieren, ruiten herstellen/vervangen alsook voor het spuiten van allerhande materialen ( hout/ metaal in elke gewenste kleur)

Autoschadebedrijf Parein geeft ook 2 Jaar garantie op spuitwerk en onderdelen.

Verder wensen wij al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in ons gesteld. Hier vindt u alvast een aantal getuigenissen van enkele van onze tevreden klanten

Sam Pieters – 10 maart 2017

“Top service en top team met
zeer kwalitatieve resultaten !!”

Christine Smet uit Melsele – 22 februari 2016

“Prima en vlotte service, supervriendelijk personeel, vakkundig hersteld, dikke pluim !!!!”

Kristien van Duyse – Volvo De Keulenaer

“We zijn reeds jaren klant bij jullie en supertevreden over de uitstekende service die wij steeds mogen ontvangen.

Autoschadebedrijf Parein werkt snel, correct, stipt en levert steeds een prima kwaliteit.

Doe zo verder!”

Bezoek ook hun website!

Enkele sfeerbeelden