Autoschadebedrijf Parein

Sinds de oprichting van autoschadebedrijf Parein in 2010 is ons bedrijf uitgerust met de meest recente apparatuur en werkt met personeel dat met passie het vakmanschap uitvoert omdat uw herstelling dat verdient !

Wij investeren niet enkel in ons bedrijf/personeel maar ook in het milieu. Vandaar dat wij enkel werken met watergedragen lakken en -materialen.

Met een werkoppervlakte van maar liefst 1664 m2 en continue bijscholing kunnen wij op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier aan uw voertuig kunnen werken. Ondertussen kunt u indien nodig beschikken over een recente vervangwagen, steeds afgestemd op uw eigen wagen.

Als kwaliteitsspeler is Parein in het bezit van het AVICAR plus certificaat zodat we voor alle verzekeringsmaatschappijen en -makelaar een betrouwbare en erkende samenwerkingspartner zijn. Bovendien zijn wij lid van het Axial-netwerk!

Denk dus aan Parein niet alleen voor de carrosserie van uw auto doch ook voor interieurreiniging, coating, polieren, ruiten herstellen/vervangen alsook voor het spuiten van allerhande materialen ( hout/ metaal in elke gewenste kleur)

Autoschadebedrijf Parein geeft ook 2 Jaar garantie op spuitwerk en onderdelen.

Verder wensen wij al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in ons gesteld. Hier vindt u alvast een aantal getuigenissen van enkele van onze tevreden klanten

H.H Zenith Sales VOF – 11 maart 2021

“Het werk is echt super gedaan.
Mijn buurman A.B. , is de zoon van Carrosserie xxx, en heeft jaren bij zijn vader gewerkt tot die op pensioen ging.
Hij zei me dat het zeer goed gedaan is en dat mag ook gezegd worden, ook tegen je mannen!”

Van Laere – 21 januari 2020

“Wij hadden een 200-tal wagens rijden in eigen beheer en gedurende de afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met diverse carrosseriebedrijven in de omgeving.
Keer op keer zijn wij tot de conclusie gekomen dat zowel qua service als naar prijs-kwaliteit Parein er met kop en schouders bovenuit stak. Vandaar dat wij de laatste jaren ook exclusief met hen hebben samen gewerkt.”

Carry – Marc Smet nv – 06 Februari 2019

“Nogmaals dank voor het fijne herstelwerk. Jullie zijn een bedrijf dat kan aangeraden worden op vlak van carrosseriewerk.”

Fam Mattheijssen-Quintelier-27 september 2018

” Dank u voor de schade te herstellen van onze Toyota Aygo, piekfijn werk ! “

Sam Pieters – 10 maart 2017

“Top service en top team met
zeer kwalitatieve resultaten !!”

Christine Smet uit Melsele – 22 februari 2016

“Prima en vlotte service, supervriendelijk personeel, vakkundig hersteld, dikke pluim !!!!”

Kristien van Duyse – Volvo De Keulenaer

“We zijn reeds jaren klant bij jullie en supertevreden over de uitstekende service die wij steeds mogen ontvangen.

Autoschadebedrijf Parein werkt snel, correct, stipt en levert steeds een prima kwaliteit.

Doe zo verder!”

Bezoek ook hun website!

Enkele sfeerbeelden