Autoschadebedrijf Parein

Detailing

U KUNT bij ons uw bolide laten coaten:

Ceramic Guard is een nieuwe doorbraak op het gebied van op silicium gebaseerde nano coatings. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Hierdoor wordt wassen zeer eenvoudig. Insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de lak is optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën (ph2 tot ph13) en alles wat de autolak van buitenaf bedreigt. Daarnaast geeft Ceramic Guard een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak. .

Bij SiO2 verdwijnt tijdens het proces van uitharden 30% van de laagdikte, terwijl SiCarbon+ een maximaal verlies heeft van maar 5%. Het carbon zet zichzelf vast tussen het silicium waardoor Ceramic Guard uiteindelijk een hogere dichtheid behoudt. Dit resulteert in een betere krasbestendigheid, flexibiliteit en permanente hechting van de nano moleculen op de lak die alleen te verwijderen zijn door middel van polijsten.

U kan bij ons trouwens ook terecht voor de aankoop van ondersteunende producten zoals een speciale shampoo en een glaze spray  ( onberispelijke glans). Dit kan ook los van een coating worden gebruikt. Speciale promoprijs voor dit pakket bedraagt  35 euro

Ceramic Guard geeft een standaard garantie van 3 jaar op het behandelde lakwerk

U kunt ons alvast contacteren voor meer informatie