Autoschadebedrijf Parein

Detailing

U KUNT bij ons uw bolide laten coaten:

Ceramic Guard is een nieuwe doorbraak op het gebied van op silicium gebaseerde nano coatings. Een revolutionaire coating met een zeer goede bescherming en een sterke water- en vuilafstotende werking op de autolak. Hierdoor wordt wassen zeer eenvoudig. Insecten verdwijnen als sneeuw voor de zon en de lak is optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën (ph2 tot ph13) en alles wat de autolak van buitenaf bedreigt. Daarnaast geeft Ceramic Guard een extreem hoge en zichtbaar diepere glans en kleurdiepte aan de lak. .

Ook kunnen wij een acryl coating met een keramische eindlaag van Protech aanbrengen. Door de D3-behandeling ontstaat er een bescherming van 9 micron dik. Naast het meegeleverde garantiecertificaat ontvangt u ook een verzorgingsbox van ons.

Niet enkel lakwerk, ook uw autoruiten kunnen we indien nodig van een coatinglaag voorzien voor betere zichtbaarheid bij regenval en tot 70% minder krassen.

U kan bij ons trouwens ook terecht voor de aankoop van ondersteunende producten zoals een speciale shampoo en een glaze spray  ( onberispelijke glans). Dit kan ook los van een coating worden gebruikt. Speciale promoprijs voor dit pakket bedraagt  35 euro.

U kunt ons alvast contacteren voor meer informatie

PPF folie

Een andere topper en erg populair in ons gamma is transparante beschermfolie om effectief steenslag, krassen en insecten tegen te gaan. Heel effectief op motorkappen, bumpers, lichten. Dankzij zelfherstellende eigenschap van de folie verdwijnen krassen na een paar uur zon.

U kunt ons alvast contacteren voor meer informatie

Lederen interieur reinigen/coaten

Herkent u zich hierin ? Uw lederen zetels van uw voertuig die vuil en grauw zijn door kleurafgave van uw kledij ( jeans,….)of door vlekken van uw oogappels ?

Jammer toch ? Wij hebben de expertise en professionele producten in huis om uw lederen interieur er weer als nieuw te laten uitzien en tevens te beschermen met een coatinglaag. Deze sealing verhindert dat vuil zich vastzet.