Autoschadebedrijf Parein

Carrosserie

Plaatwerk: herstellen van plaat- en kunststofdelen: 

Hierbij gaat het om de buitenkant van een auto,  zoals de bumper en het spatbord. Het plaatwerk bepaalt de uitstraling van uw auto.  De buitenkant dient er dan ook altijd goed uit te zien.

Spuiten: professioneel aanbrengen van een laklaag op de auto.

Dit houdt in dat wij het gehele beschadigde onderdeel van uw auto overspuiten. Denk bijvoorbeeld aan de deur of kofferbak.

Niet enkel auto’s spuiten wij doch ook allerhande objecten die u bijvoorbeeld in een andere kleur wilt hebben.  En dit voor alle materialen in alle kleuren van mat tot blinkend fluo, van glad tot special effects zoals soft-touch en heat-sensitive. Onze mogelijkheden zijn onbeperkt : hout van meubels, keukens, tafels, radiotoren, kasten, bedkaders,  fietsenkaders, plastiek van winkeldisplays, bloembakken. Autoschadebedrijf Parein staat altijd voor u klaar !

Laswerken

Wij herstellen uw auto wanneer deze is aangetast door corrosie (of in de volksmond ook wel eens roest genoemd).De meest voorkomende problemen vindt men bij de deurdrempels en het chassis. Deze kunnen hersteld worden door middel van een nieuwe plaat in te lassen en dit volgens de normen van de technische keuring

Herstellen en vervangen ruiten

Schade aan uw autoruit komt in vele vormen voor. Zo kan een opspringend steentje een sterretje of barst in uw voorruit veroorzaken. Daarnaast kunnen ongevallen, diefstallen en vandalisme ook glasschade aan uw auto veroorzaken. Een kapotte zijruit of achterruit moet altijd vervangen worden. Omdat de meeste zij- en achterruiten bestaan uit gehard glas verbrijzelen ze volledig en kunnen ze niet hersteld worden.

Contacteer ons voor meer informatie

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet ons te contacteren!

Contacteer ons