Autoschadebedrijf Parein

Smart repair

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat u ergens tegenaan botst, ook al is het maar een klein paaltje. Doordat we hier lokaalgericht kunnen herstellen, betekent dit voor de klant een tijdswinst en een voordelige prijs. Kortom een snelle- en economisch voordelige techniek die bovendien nog milieuvriendelijk is.

Uitdeuken zonder spuiten

Deze techniek wordt toegepast bij kleine deuken waarvan de lak nog intact is.Daardoor hoeven minder werknemers zich met de auto bezig te houden. Door het verminderde aantal werknemers en de kortere doorlooptijd bent u uiteindelijk minder geld kwijt. Uitdeuken zonder spuiten is slechts een van onze werkzaamheden die samengaan met het plaatwerk. Ook voor zwaardere beschadigingen aan het plaatwerk kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

Spotrepair 

Bijwerken en bijspuiten van kleine lakschades en/of steenslag. Voorwaarde is wel dat uw schade niet groter is dan een A4’tje.

Velgenreparatie

Schade door wrijving met de stoeprand wordt esthetisch weggewerkt. Of wilt u uw velgen in een andere kleur spuiten? Dit kan bij ons alsook voor diamond cut velgen.

Polieren

Kleine krassen verdwijnen als sneeuw voor de zon en uw auto schittert weer als nieuw.

INTERIEURREINIGING

Ook aan uw interieur besteden wij aandacht indien u dat wenst. Grondige stofzuigbeurt, reinigen van dashboard en andere kunststofonderdelen, reinigen stoffen- en lederen bekleding.

 

Contacteer ons voor een online offerte!

Wenst u een online offerte voor uw schadegeval, aarzel dan niet ons te contacteren!

Online offerte aanvragen